Verhuisdozen & verhuismateriaal

Het volledige gamma verhuisdozen, verhuismateriaal en verhuispakketten zijn te koop via de Dockx webshop of in de Dockx Service Shops. Voor 13u online bestellen en betalen is de volgende werkdag beschikken over de dozen en het verhuismateriaal.

Om volledig uitgerust aan een verhuis te beginnen kan u een aantal handige verhuistools huren bij de Dockx Service Shops. Een verhuislift om zelf te bedienen is te huur in een aantal Dockx Service Shops. Informatie over de huur van een verhuislift met bediener verloopt via Dockx Movers.

Verhuislift met bedieners door Dockx Movers verhuizers

Verhuislift met Dockx Movers lift-bediener

Heeft u nood aan een verhuislift met een Dockx Movers lift-bediener, maak dan een afspraak bij Dockx Movers, de verhuislift wordt bij u ter plaatse gebracht. Een ervaren vakman bedient de verhuislift. Wilt u uw verhuis sneller laten verlopen, schakel dan een extra verhuizer in.

  • Verhuislift reikt tot de 12e verdieping, max. ladderlengte: 9,5 m
  • Max. draagvermogen laadplatform: 200 kg
  • Laadplatform afmetingen, gesloten: 0,80 m x 1,20 m, open: 1,21 m x 2,02 m
  • 3-maandelijkse gekeurd door erkende controleorganisatie
  • Verhuislift heeft 10 m parkeerruimte nodig
  • Vraag vooraf een parkeerverbod aan bij uw gemeente
  • Gebruik van verhuislift is enkel mogelijk als er geen obstakels staan tussen de verhuislift en het raam waarlangs er verhuisd wordt

Zelfbouw verhuislift

De Dockx zelfbouw verhuisliften zijn te huur bij een aantal Dockx Service Shops. Lees aandachtig de bijhorende handleiding voor u aan de slag gaat met de zelf op te stellen en zelf te hanteren verhuislift.

Verhuisdozen en verhuismateriaal

Maak een lijst van alle dozen en materialen die u nodig heeft en koop hier uw verhuisdozen en verhuismateriaal. Als u die via de Dockx webshop aankoopt voor 13u dan kan u ze de volgende werkdag gratis afhalen in de Dockx Service Shop in uw buurt. Wilt u ze liever thuis laten leveren dan betaalt u € 7,5 leveringskosten.

Verhuistools

Dockx verhuurt verschillende verhuishulpmaterialen, om uw verhuis te vergemakkelijken en uw rug te sparen. Alle verhuisdekens, spanlinten, rolplanken, transpalletten en steekwagens zijn te huur in een Dockx Service Shop.

Alle verhuismaterialen, inpakmaterialen en verhuismaterieel bij Dockx