Verhuizingen bedrijven en overheid

Uw bedrijf verhuizen? Dat wilt u efficiënt en volgens plan. Zodat u snel weer aan de slag kunt op uw nieuwe locatie. Openbare aanbestedingen van de overheid via lastenboek worden minutieus geanalyseerd en opgesteld. Dockx Movers heeft jarenlange ervaring in het verhuizen van kantoren en het verhuizen van administraties van overheden, gemeenten en overheidsdiensten. Met Dockx Movers kiest u voor een verhuisbedrijf dat de zaken projectmatig aanpakt met een team van ervaren verhuizers.

 • Kantoor verhuis en verhuis van overheid

  Kantoorverhuis en verhuis van overheid

  Een kantoor of een overheidsadministratie verhuizen moet zorgvuldig uitgevoerd worden. Door onze gestructureerde aanpak bent u in geen tijd terug aan het werk op uw nieuwe plek. Dat is tijd en geld gespaard.
 • Langetermijncontracten

  Langetermijncontracten

  U heeft regelmatig verhuisprojecten? Dockx Movers denkt met u mee op lange termijn. Onze experts stellen gratis een voorstel tot raamcontract op. Daardoor bent u niet alleen zeker van de beste voorwaarden en prijzen maar verlopen uw verhuisprojecten ook vlot en rustig.
 • Archiefverhuis

  Archiefverhuis

  Een archief (kasten met mappen, en hangklassementen) verhuizen vraagt een zorgvuldige en nauwgezette aanpak. Dockx Movers verhuist uw archief volgens uw structuur, chronologie en klassering.
Dockx Logistics nv - Terbekehofdreef 14 - 2610 Wilrijk - België
© 2007-2017 Dockx Movers - Privacy - Algemene voorwaarden
Dockx Movers is part of the Dockx Group

Dockx Logistics NV Algemene Voorwaarden