Dockx Movers: professionele verhuizingen naar binnen- en buitenland

Alle mogelijke verhuizingen

U heeft een verhuizing voor de boeg. Verhuisbedrijf Dockx Movers staat garant voor zorgeloos verhuizen. Met een minimum aan rompslomp en binnen de kortst mogelijke termijn. Zodat u weer snel aan de slag kunt op uw nieuwe locatie. Want verhuizen hoeft u amper te merken… tenzij aan het zicht uit het raam natuurlijk.

Alle verhuizingen

Verhuis van woning

Uw verhuis zelf doen of uw verhuis laten doen? Dockx biedt beide formules. De doe-het-zelf verhuizers vinden alle informatie op: http://www.dockx.be/nl/zelf-verhuizen/. Uw verhuis volledig uit handen geven? Dan is Dockx Movers uw gespecialiseerde verhuisfirma voor uw volledig geassisteerde verhuis. Wij komen ook aan huis voor het opmaken van een gratis offerte.

Verhuis van bedrijven en overheid

Als ervaren verhuizers zorgen wij ervoor dat de onderbreking van uw activiteiten minimaal is. Voor verhuizingen van kantoor, overheden, gemeenten en verhuis van overheidsinstanties maken we een volledig uitgewerkt draaiboek op. Plant u regelmatig verhuisactiviteiten, dan maken we u een gedetailleerde raamofferte op.

Internationale verhuis

Binnen of buiten Europa. Per schip naar een verre bestemming overzee. Dockx Movers zorgt er voor dat u zich binnen de kortste keren thuis voelt op uw nieuwe bestemming. Voor ons is verhuizen meer dan inpakken en verzenden. We zorgen voor de afhandeling van alle douaneformaliteiten en geven u ook deskundig advies. Expat verhuizingen worden tot in het allerkleinste detail verzorgd.

Meubel- en archiefbewaring

Dockx is ook specialist in meubelbewaring en archiefbewaring. Of het nu om meubels gaat die voor korte of lange tijd moeten opgeslagen worden, of om het bewaren van archieven in optimale omstandigheden.

Dockx verhuisbedrijf, altijd meteen geholpen

In een Dockx Service Shop kunt u terecht voor advies over uw verhuis. Maar u kunt er ook alle verhuismaterialen kopen: verhuisdozen, inpakmateriaal, beschermfolie, … Bent u op zoek naar een verhuislift, een transpallet of ander verhuishulpmiddel? Ook deze kunt u huren in onze shops.

De verhuisspecialisten voor woningverhuis, bedrijfsverhuis, verhuis van de overheid en internationale verhuis kunt u persoonlijk contacteren.

Ga naar de Dockx Movers contactpagina.

Kwaliteitsgarantie

  • Uitgebreid wagen- en ladderliftpark, perfect onderhouden materiaal
  • Professionele verhuis- en verpakkingsmaterialen
  • Ervaren verhuizers die op de hoogte zijn van de nieuwste verhuistechnieken en veiligheidsinstructies

Internationaal partnernetwerk

Historiek Dockx Group

Jozef Dockx richtte in mei 1979 de nv Dockx-Colli-Express op. In een voormalige fietsenwinkel op de Boomsesteenweg in Wilrijk startte hij met de verhuur van vracht- en bestelwagens. Al snel breidde de dienstverlening uit met carrosserie, transport, verhuis, meubelbewaring, verhuur van personenwagens, luxewagens en motoren… Het aanbod groeide samen met het bedrijf.

Dockx Group biedt vandaag totaaloplossingen aan in verhuur van voertuigen, verhuis, transport & distributie, logistiek, warehousing en expeditie.

Meer info? Ga naar de Dockx Group website.

Dockx Logistics nv - Terbekehofdreef 14 - 2610 Wilrijk - België
© 2007-2017 Dockx Movers - Privacy - Algemene voorwaarden
Dockx Movers is part of the Dockx Group

Dockx Logistics NV Algemene Voorwaarden