Dockx Movers: professioneel verhuizen naar binnen- en buitenland

Alle mogelijke verhuizingen

U heeft een verhuizing voor de boeg. Dat gaat meestal gepaard met heel wat kopzorgen. Niet met Dockx Movers. Als professioneel verhuisbedrijf staat Dockx Movers (voorheen Horizon Movers) garant voor zorgeloos verhuizen. Met een minimum aan rompslomp en binnen de kortst mogelijke termijn. Zodat u weer snel aan de slag kan op uw nieuwe locatie. Want verhuizen hoeft u amper te merken… tenzij aan het zicht uit het raam natuurlijk.

Alle mogelijke verhuizingen

Woningverhuis

Alle formules zijn mogelijk. Van de voordeligste budgetformule tot een full-service verhuizing. Met ladderliften voor verhuizing van of naar appartementen. Ons team van deskundige en professionele verhuizers staat voor u klaar. Wij komen aan huis voor het opmaken van een offerte. Helemaal gratis uiteraard. Want ook dat is Dockx Movers.

Bedrijfsverhuis

Hoe begint u eraan? Onze adviseurs stellen een optimale planning op. Door onze jarenlange expertise blijft de onderbreking van uw activiteiten minimaal. Voor elk project maken we een volledig uitgewerkt draaiboek op. Plant u regelmatig verhuisactiviteiten, dan maakt ons team u een uitgekiende raamofferte op. Aan een niet te kloppen prijs.

Internationale verhuis

Binnen of buiten Europa. Per schip naar een verre bestemming overzee. Dockx Movers zorgt er voor dat u zich binnen de kortste keren thuis voelt op uw nieuwe bestemming. Voor ons is verhuizen meer dan inpakken en verzenden. We zorgen voor de afhandeling van alle douaneformaliteiten en geven u ook deskundig advies. Verhuizingen van expats verzorgen we tot in het allerkleinste detail. Topservice. We zoeken voor u de voordeligste formule uit.

Meubel- en archiefbewaring

Naast verhuizingen is Dockx Movers ook specialist in opslag en bewaring. Of het nu om meubels gaat die voor korte of lange tijd moeten opgeslagen worden, of om het bewaren van archieven in optimale omstandigheden. Actief of passief beheer. Dockx Movers heeft voor u altijd de juiste oplossing.

Dichtbij u in de buurt, altijd meteen geholpen

14 Dockx Service Shops

In onze shops kan u terecht voor advies zodat uw verhuis op wieltjes loopt. Maar er is meer. U kan er alle verhuismateriaal kopen: verhuisdozen, inpakmateriaal, beschermfolie, … Bent u op zoek naar een ladderlift, een transpallet of ander verhuistool? Ook deze kan u huren in onze shops.

Verhuisdepots

2 logistieke centra/verhuisdepots met eigen wagenpark en verhuizers
 • Dockx Movers (Antwerpen)
  Boomsesteenweg 400
  2610 Wilrijk
 • Dockx Movers (Brussel)
  W.A. Mozartlaan 3b
  1620 Drogenbos

Onze hoofdzetels

 • Dockx Movers (Antwerpen)
  Boomsesteenweg 400
  2610 Wilrijk
  T +32 (0)3 827 30 30
 • Dockx Movers (Brussel)
  W.A. Mozartlaan 3b
  1620 Drogenbos
  T +32 (0)2 456 00 56

Prijsofferte? Info? Advies nodig?
Neem gerust contact op met ons.

Kwaliteitsgarantie

Het verhuisbedrijf Dockx Movers staat voor 30 jaar onovertroffen ervaring in professioneel verhuizen.

Enkele troeven
 • Uitgebreid wagen- en ladderliftpark. Perfect onderhouden materiaal.
 • Professionele verhuis- en verpakkingsmaterialen.
 • Deskundige en ervaren verhuizers die op de hoogte zijn van de nieuwste verhuistechnieken en veiligheidsinstructies.
 • Stofvrije en beveiligde opslagplaatsen met individuele containers en archiefrekken. Voor opslag op maat.
Enkele cijfers
 • 6 000 m³ opslagruimte
 • 60 opgeleide verhuizers
 • 300 opslagcontainers
 • 20 km archiefrekken
 • 30 verhuiswagens

Internationaal partnernetwerk

Dockx Group, hoe het allemaal begon

De start

Jozef Dockx richtte in mei 1979 de nv Dockx-Colli-Express op. In een voormalige fietsenwinkel op de Boomsesteenweg in Wilrijk startte hij met de verhuur van vracht- en bestelwagens.

De groei

Al snel breidde de dienstverlening uit. Carrosserie, transport, verhuis, meubelbewaring, de verhuur van personenwagens, luxewagens en motoren… Het aanbod groeide samen met het bedrijf.

De groep

Vandaag maken de verschillende activiteiten deel uit van de Dockx Group, een ervaren, innovatieve en betrouwbare dienstverlener in industriële en logistieke mobiliteitsoplossingen voor particulieren en bedrijven. Dockx Group bestaat uit een aantal onafhankelijke bedrijven die kwaliteitsvolle en op maat gemaakte totaaloplossingen aanbieden in verhuur van voertuigen, verhuis, transport, logistiek, expeditie, industrieel onderhoud en installatie, carrosserie en lakkerij.

Meer info?

Ga naar de Dockx Group website.

Dockx Logistics nv - Terbekehofdreef 14 - 2610 Wilrijk - België
© 2007-2015 Dockx Movers - Privacy - Algemene voorwaarden
Dockx Movers is part of the Dockx Group

Dockx Logistics NV Algemene Voorwaarden I: Logistieke Dienstverlening

Dockx Logistics NV Algemene Voorwaarden II: Verhuisactiviteit & III: Meubel- en Archiefbewaring