Internationaal verhuizen met Dockx Movers

Verhuist u naar het buitenland, binnen of buiten Europa, of misschien zelfs naar de andere kant van de wereld? Een internationale verhuis is een hele onderneming voor u en uw gezin. Met Dockx Movers haalt u expertise en ervaring in huis, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

U bent zeker dat alles mooi op tijd op de bestemming aankomt. Elke bestemming kent zijn eigen gebruiken en formaliteiten. U bent er misschien nog niet mee vertrouwd, Dockx Movers geeft u graag advies.

 • Full-service verhuizingen internationaal

  Full-service verhuizingen internationaal

  U verhuist naar het dichtbije of verre buitenland? Voor het werk of tweede verblijf? U geeft graag alles uit handen en hecht belang aan een verhuisdienst met een perfecte en volledige service?
 • Langetermijncontracten / Expats verhuizingen

  Langetermijncontracten / Expats verhuizingen

  Uw bedrijf plant voor zijn werknemers regelmatig verhuisprojecten van en naar het buitenland? Dan is Dockx Movers voor u de geschikte gesprekspartner. Wij nemen de volledige verhuisproblematiek van uw werknemers ter harte. Onze experts maken voor u een flexibel raamcontract op waardoor u zeker bent van de beste voorwaarden en prijzen.
 • Groupage

  Groupage

  Inboedels en vrachten benemen niet altijd de volledige capaciteit van de vrachtwagen of container. Dockx Movers is specialist in groepage van vrachten, zowel binnen Europa als worldwide.
Dockx Logistics nv - Terbekehofdreef 14 - 2610 Wilrijk - België
© 2007-2017 Dockx Movers - Privacy - Algemene voorwaarden
Dockx Movers is part of the Dockx Group

Dockx Logistics NV Algemene Voorwaarden